За нас

Сайдинг е съвременният начин за облицовка на фасади. Използват се вместо традиционните мазилки, както върху нови сгради, така и за обновление на стари фасади. Тази суха технология позволява лек и бърз монтаж през цялата година осигуряващ качествена изолация на разумни цени.

Сайдингът е  винилна плоскост, изработена от поливинилхлорид (ПВЦ ). Материалът е нетоксичен, негорящ, устойчив на биологични и химични фактори, удари, механични повреди, ръжда. Siding облицовката е най-новият метод за топлоизолация на нови и стари фасади и замества напълно традиционните строителни мазилки. Свойствата и цветовете се запазват през целия период на експлоатация. Цветовата гама на сайдинга е с пастелни цветове,поради  по-добрата гаранция в времето, че цветовете ще се запазят същите и няма да бъдат променени от атмосферните условия.

Качественният монтаж е най-добрата гаранция за сайдинга а ние разпологаме с професионален екип от монтажници, които имат стаж в сферата на монтирането на сайдинг облицовките.

Друго голямо предимство е, че сайдингът ще Ви отърве от неприятният проблем с влагата, а в същото време ще намали разходите Ви за енергия с 40 – 50 %.

В общи линии сайдингът е начин за външно изолиране в сухото строителство. Той се явява най-външния слой от изолацията и предпазва самият изолационен материал от неблагоприятните атмосферни влияния.

Освен технологичните му особености и предимства, сайдингът ще придаде на Вашата сграда красив, индивидуален външен вид. И понеже фасадата на сградата е нейното лице, поставяйки й сайдинг, Вие ще я запазите здрава и красива за по-дълго.